esprit rijtest™

De weg naar je rijbewijs begint met de esprit rijtest™, een 90 minuten durende rijbeleving in een veilige en comfortabele nieuwe lesauto* (bmw 1-serie), onder begeleiding van één van onze ervaren instructeurs. Na afloop bespreekt je instructeur je resultaten, krijg je handige tips mee en uitleg over de esprit lesmethode™ en het esprit lesprogramma™. Ook krijg je advies over welke esprit alles-in-1™ bundel je het beste kunt kiezen om te slagen in één keer. Kortom, de esprit rijtest™ is leerzaam, leuk en... tijdelijk helemaal gratis! * Wij gebruiken géén simulator, voor een realistische ervaring en voor een betrouwbaar advies gebruiken wij uitsluitend echte auto’s.

21 March 2017

ESPRIT® I love rijtest™. Doe de esprit rijtest™ en weet waar je aan toe bent.

De weg naar je rijbewijs begint met de esprit rijtest™, een 90 minuten durende rijbeleving in een veilige en comfortabele nieuwe lesauto* (bmw 1-serie), onder begeleiding van één van onze ervaren instructeurs.

Na afloop bespreekt je instructeur je resultaten, krijg je handige tips mee en uitleg over de esprit lesmethode™ en het esprit lesprogramma™. Ook krijg je advies over welke esprit alles-in-1™ bundel je het beste kunt kiezen om te slagen in één keer.

Kortom, de esprit rijtest™ is leerzaam, leuk en… tijdelijk helemaal gratis!

*  Wij gebruiken géén simulator, voor een realistische ervaring en voor een betrouwbaar advies gebruiken wij uitsluitend echte auto’s.