hoe werkt het?

ESPRIT® De beste instructeurs. Haal snel je rijbewijs in Amsterdam.

snel je rijbewijs

Vanaf de eerste kennismaking tot en met het CBR praktijk examen ondersteunen, begeleiden en helpen wij je op weg, op weg naar je felbegeerde rijbewijs. En met de esprit lesmethode™ weet je zeker dat je gegarandeerd bent van het snelste en beste resultaat. Onze rijlessen zijn altijd praktijk- en examen gericht. Op deze manier raak je vertrouwd met het examengebied, met de examenroutes en ben je goed voorbereid op het CBR praktijk examen. Voor optimaal resultaat worden esprit rijlessen™ (50 minuten) gepland in blokken van 2 lesuren. Zo leer je aanzienlijk beter en heb je uiteindelijk minder lessen nodig.
ESPRIT® Goed en leuk leren autorijden in Amsterdam

esprit lesmethode™

Wij hebben niet alleen goed opgeleide en representatieve instructeurs, maar hanteren ook een unieke moderne lesmethode, de ESPRIT® manier-van-lesgeven, om zo maar te zeggen. Onze rijlessen zijn niet alleen afgestemd op de wettelijke eisen van het CBR, maar zijn vooral gericht op de leerling zelf… dat ben jij dus! Op deze manier is de lesstof goed te volgen en makkelijk toe te passen, voor iedereen. De ESPRIT® filosofie is namelijk “Elke leerling is uniek, en verdient een unieke behandeling.”
ESPRIT® Snel en makkelijk je rijbewijs halen met de esprit lesmethode™

comfortabele lesauto’s

Voor onze praktijklessen maken wij gebruik van nieuwe lesauto’s van geselecteerde automerken. Een weloverwogen selectie, omdat wij vinden dat onze leerlingen zich volledig moeten kunnen concentreren op de les, zonder enige vorm van hinder of ongemak. Onze lesauto’s zijn veilig, betrouwbaar en bijzonder comfortabel. Altijd schoon en fris, 100% rookvrij bovendien.

hoog slagingspercentage

De praktijk heeft ons geleerd dat de ESPRIT® manier-van-lesgeven garant staat voor de snelste weg naar, en het beste resultaat op het CBR praktijk examen. Wij zijn dan ook bijzonder trots op ons hoge slagingspercentage van ruim boven het landelijke gemiddelde en ver boven het gemiddelde in de regio Amsterdam.
ESPRIT® "...in 1 keer geslaagd! Heel erg tevreden!" Layla Bentaka (23)
ESPRIT® Heb je nog vragen? Bel ons gerust, 088 - 0500300. Wij helpen je graag!
ESPRIT® Kwaliteit en zekerheid. Bovag garantie.

ESPRIT® Snel je rijbewijs, slagen in 1 keer, unieke lesmethode, goede instructeurs en BOVAG garantie.